ANTONIO HESTER REBUTJA L’OFERTA DEL CBT

EBA Sense comentaris a ANTONIO HESTER REBUTJA L’OFERTA DEL CBT 311

El pivot americà prefereix continuar la seva carrera a Estats Units

El pivot Antonio Hester ha rebutjat l’oferta de renovació del Club Bàsquet Tarragona, el jugador americà va ser un dels pilars fonamentals que van permetre als de Berni Álvarez aconseguir la permanència en Plata. Els seus 13,4 punts per partit i 7,6 rebots li van convertir, no solament en el jugador més valorat de l’equip, sinó en un dels líders de la categoria. En els últims dies el club li havia ofert la renovació renovació, però Hester l’ha rebutjat i prefereix seguir la seva carrera professional a Estats Units. Juntament amb la baixa de Ben Congiusta, el pivot es converteix en el segon jugador que amb seguretat, no continuarà a les ordres de Berni la temporada que ve.

El Club Bàsquet Tarragona ja treballa en altres opcions per suplir a Antonio Hester, la secretaria tècnica i Berni Álvarez busquen a un jugador interior que s’ajusti a les necessitats de l’equip i les possibilitats econòmiques del club. La prioritat del CBT és encertar en l’elecció dels jugadors estrangers que han de complementar la labor dels joves de la pedrera, l’any passat va quedar clara la importància que aquests jugadors tenen en l’estructura de l’equip.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.