DANI MARTÍNEZ ES PERD LA TEMPORADA

EBA Sense comentaris a DANI MARTÍNEZ ES PERD LA TEMPORADA 475

L’ aler de Tarragona es va trencar el lligament creuat del genoll dret

Dolentes notícies per al Club Bàsquet Tarragona, el jugador Dani Martínez s’ha sotmès a les proves mèdiques necessàries per conèixer l’abast de la lesió que es va produir en el partit del passat dissabte contra l’Àvila. Els pitjors presagis s’han confirmat, i Dani Martínez té trencat el lligament creuat anterior i distensió del lligament intern del genoll dret, per la qual cosa es perdrà la resta de temporada. El jugador, format en la pedrera del CBT, haurà de passar pel quiròfan per tractar la seva lesió, i després iniciarà el llarg procés de recuperació. Aquest fet suposa un gran revés pel CBT, ja que Dani estava sent un dels jugadors fonamentals en l’inici de temporada.

En aquests dies, han estat moltes les mostres de suport que el jugador ha rebut en aquests moments tan durs per a ell. L’entrenador del CBT assegura que “no és una situació fàcil per a ell”, també ha dit que” ara el més important és la seva recuperació, intentarem ajudar-ho en tot el que puguem”. Dani Martínez és un jugador amb molt pes en el vestuari del CBT i la plantilla també ha volgut mostrar el seu suport al jugador. David Fernández ha parlat com a capità de l’equip “ és una notícia molt dolenta, és un dels pesos pesats de l’equip, li desitgem la més ràpida recuperació”. David Fernández també ha assegurat que “Dani és un jugador molt fort i tirarà endavant”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.