PRIMER MATCH BALL PEL CBT

LEB Plata Sense comentaris a PRIMER MATCH BALL PEL CBT 126

El club ha demanat que els aficionats acudeixin vestits de blau

Després d’aconseguir una inesperada i valuosa victòria a Alacant, el CBT ja prepara el segón partit del play-off contra la Fundación Lucentum. Els tarragonins tenen quaranta minuts davant el seu públic per donar la gran sorpresa i colar-se en les semifinals de les eliminatòries per l’ascens. Des del club són plenament conscients de la importància del partit de demà i per aixó han demanat al públic que acudeixin al pavelló amb una samarreta blava. Com ja ha ocorregut en altres cites històriques, l’afició ha de ser el sisè jugador que ajudi a l’equip a aconseguir una classificació històrica. A més, el club també ha preparat una promoció conjunta amb el Nàstic de Tarragona, els socis del club grana podran entrar gratuïtament al Pavelló del Serrallo per veure el transcendental partit, per la seva banda, els socis cebetistas també tindran una entrada gratuïta per veure el partit que el Nàstic disputa el diumenge a les 12:00 contra l’Oviedo.

Després del gran esforç a Alacant, el CBT realitzarà una breu sessió de recuperació durant la tarda d’avui, la intenció és recuperar forces i accelerar la recuperació dels jugadors tocats com Jamal Wilson i Ferran Torres. Per la seva banda, la Fundación Lucentum ha confirmat que el seu jugador interior Sherman seguirà sent baixa per al segon partit, ja que es recupera d’una infecció. La resta de jugadors estaran a la disposició del seu tècnic.

Berni Álvarez, entrenador del Club Bàsquet Tarragona, creu que el segon partit “serà molt més dur que el primer, per a ells és definitiu, i per a nosaltres volem que també ho sigui”. Berni creu que Lucentum “voldrà estrènyer molt més la pilota, com van fer en la segona part del primer partit, intentaran que no dominem el rebot i jugaran més forts el 1×1”. Per la seva banda, Berni també ha donat les claus perquè el seu equip aconsegueixi controlar el ritme de partit “hem d’estar tranquils, però esforçant-nos para cada pilota i cada rebot, si dominem el rebot podrem controlar el ritme de joc”. A més, l’entrenador de l’equip blau també va comentar aspectes a millorar del primer partit “hem de millorar en la presa de decisions quan estem cansats, i quan ataquem zona”. Finalment, Berni Álvarez ha volgut fer una crida a l’afició “necessitem un Serrallo de gom a gom per donar energia als jugadors, que van fer un esforç enorme , i tenim molta gent tocada encara”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.