DEBUT AMB VICTÒRIA

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a DEBUT AMB VICTÒRIA 85

El passat diumenge 21, el Volvo Diselauto Tarraco CBT va poder enfrontar el primer partit després d’un llarg any sense competició i ho va fer debutant a la Primera Catalana, una categoria que es va recuperar l’estiu passat. Després de cinc anys, el CBT tornava a la competició de Primera Catalana, i ho feia d’una manera estranya degut fonamentalment a la situació excepcional viscuda per la Covid- 19. El resultat així ho demostra, victòria per 32-35, un marcador escarranssit.

El partit va començar amb un Vedruna Gràcia molt més ficat, volent imposar un ritme més fort (parcial de 7-0), tot i això ràpidament es va veure que no el podrien mantenir i les blaves van anar retallant mica en mica fins ajustar distàncies al marcador a la mitja part (19-16). El marcador era molt baix, la manca de competició i ritme competitiu feia que la pilota no entrés i moltes vegades la precipitació jugava una mala passada als dos equips. El final del tercer quart marcava el que havia sigut tot el partit, 26-26 al marcador i tot per decidir-se a l’últim quart, on un parcial de 2-7 final va acabar per donar la victòria a les jugadores de l’Hèctor Marín per 32 a 35.

“Va ser molt estrany tornar d’aquesta manera, ens faltava ritme als dos equips, jugàvem amb mascareta.. però al final vam sortir contentes, per la victòria però fonamentalment per poder tornar a la competició” afirmava Hèctor Marín.

El proper partit serà diumenge 28 a les 17.00 al Serrallo i també contra el Vedruna Gràcia degut al format d’anada i tornada proposat per la FCBQ.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.