DOBLE VICTÒRIA DEL PMA AL CAP DE SETMANA

Base Sense comentaris a DOBLE VICTÒRIA DEL PMA AL CAP DE SETMANA 144
Lliga infantil
 
CB Tarragona PRE 72 – 25 CB Cambrils

 
El PMA va aconseguir una nova victòria dissabte passat davant el CB Cambrils. El partit va anar de menys a més, on els nostres no van sortir amb la intensitat necessària, deixant anotar amb facilitat al rival, fet que els va condicionar en atac, ja que no podien córrer i anotar amb comoditat. Però, tot això va canviar a partir del tercer període, en el qual el PMA va demostrar actitud i exigència defensiva que va ser vital per poder córrer i atacar amb fluïdesa. Durant la resta de partit, es va mantenir el nivell de treball i esforç, controlant el partit a partir de grans accions ofensives i defensives, excepte en els dos últims períodes, que van baixar la intensitat i el ritme de partit. En general, va ser un partit treballat a partir de bones defenses, que els hi atorgava oportunitats per aconseguir cistelles fàcils als nostres.

Anotadors: de León (3), Camps (2), Estebanell (2), Blázquez (13), Fàbregas (8), Madorran (5), Veciana (6), Torner (8), Moya (6), Masdeu (15), R. Puig (4). 5/10 tirs lliures.
 
 
Lliga infantil -partit ajornat-
 
CB Tarragona PRE 88 – 46 CB Altafulla
 
Diumenge es va jugar el partit pendent davant el CB Altafulla. L’encontre es decantaria ràpidament a favor dels locals però, un mal tercer període en el qual no s’aconseguiria anotar, igualaria tímidament el marcador. El PMA va dominar el partit, superant còmodament la defensa rival tot i no van poder córrer amb facilitat, degut a la lentitud de joc que proposava l’Altafulla. La relaxació dels últims deu minuts produiria un intercanvi de cistelles. Cal destacar que l’anotació va ser molt repartida entre tots els jugadors.

Anotadors: de León (10), Camps (8), Estebanell (10), Fàbregas (12), Madorran (8), Veciana (10), Torner (6), Moya (16), R. Puig (8). 11/19 tirs lliures.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.