DUEL A “DOBLES” AL SERRALLO CONTRA EL CB CORNELLÀ

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a DUEL A “DOBLES” AL SERRALLO CONTRA EL CB CORNELLÀ 127

Aquest dissabte el JFA i el Messer Femení comparteixen rival, el Club Bàsquet Cornellà. El primer duel el disputaran les júniors a les 17:30 hores i a continuació serà el torn de les grans, el Messer, que juga a les 19:00.

A MANTENIR LA RATXA CONTRA UN RIVAL MOLT PERILLÓS.

El Messer femení s’enfrontarà contra un dels rivals que marquen el descens. El Cornellà és un equip molt jove, amb un ritme de joc molt alt. Les barcelonines estan quallant una molt bona segona fase i han estat capaces de batre a equips de la zona alta com el Molins o el Prat, darrer rival del CBT, per un contundent 68-49 . Actualment són el primer equip de play out amb 9 victòries per 16 de les locals, el que les converteix en un rival molt perillós per la seva necessitat de sumar per escapar de la zona calenta de la classificació.

Del Rey recupera per aquest partit a Yas i Laura Pasqual, aquesta darrera ja va jugar la setmana passada, però encara no estava al 100%. Per contra el Messer tindrà la baixa de Vadillo, amb una luxació al dit gros de la mà, que s’afegeix a Sandra Pasqual que segueix recuperant-se de l’operació de lligaments. La convocatòria la completaran les jugadores del JFA, Judith Tierno i Núria Maluenda.

EL JFA BUSCARÀ RECUPERAR LES SENSACIONS

Les noies de Pere Tubilla i Monolo Tierno s’enfrontaran a les de Cornellà amb un objectiu clar, recuperar les sensacions després de la derrota de la setmana passada contra el Vedruna (54-44).

El Cornellà és el 13è classificat, amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes, mentre que les nostres són 6nes amb 12 victòries per 7 derrotes. Malgrat que els números, i el fet d’haver guanyat a les barcelonines a domicili (39-57), col·loquin a les blaves com a favorites, les del Serrallo hauran de sortir molt concentrades si volen recuperar el camí de la victòria i mantenir-se, una setmana més, a la zona tranquil·la de la classificació.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.