EL CBT REP EL ZORNOTZA

LEB Plata Sense comentaris a EL CBT REP EL ZORNOTZA 142

Després de jugar durant dos caps de setmana com a rival i visitar les pistes del Sammic ISB i Guadalajara, el CBT torna al Serrallo per jugar davant la seva afició. El club s’enfrontarà aquest dissabte a les 19:00h al Zornotza, equip que el conjunt blau coneix força bé.

El club es situa a la sisena posició de la classificació amb dotze victòries i vuit derrotes. En la jornada anterior el Zornotza va imposar-se 81 a 63 al Bàsquet Pla a la pista dels bascos.

Fins aquesta 22ena jornada de lliga, el Zornotza porta un encert del 53% en tirs de dos i un 31% des de la línea de tres, respecte el 48% i 29% que porta el conjunt de Berni Álvarez. A l’equip basc hi destaquen els jugadors Sasa Borovnjak (15,5 val), Tre Maurice Bowman (13,7 val) i Iker Salazar (8,5 val).

En la primera volta el CBT va guanyar contra el conjunt de Mikel Garitaonandia per una diferència de 19 punts (81 – 100). Cal recordar que Berni Álvarez no comptarà amb tots els seus jugadors, hi ha la baixa de Ferran Torres que té  un esquinç  del lligament lateral intern del genoll dret.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.