EL CLUB VAIXELL ENTRENA AMB EL CBT

LEB Plata, Social Sense comentaris a EL CLUB VAIXELL ENTRENA AMB EL CBT 300

Els jugadors del LEB del Club Bàsquet Tarragona van tenir ahir dimarts uns companys d’entrenament molt especials, els nois i noies del Club Vaixell de Tarragona.

Aquests es van acostar a les 18:30 al pavelló del Serrallo per entrenar durant una hora amb els jugadors i equip tècnic del primer equip abans de la seva sessió d’entrenament de les 19.30. Els nois i noies van demostrar a l’equip els seu bon domini i coneixement de bàsquet.

Amb aquesta iniciativa el CBT ha volgut oferir als nois i noies del Club Vaixell l’oportunitat de compartir uns moments divertits i un entrenament amb els jugadors del LEB. Un acte marcat pels valors -humans i esportius- tant del Club Vaixell com del CBT: la integració, el respecte, la confiança, la potenciació de les entitats de la ciutat, la diversió en qualsevol activitat, la promoció de l’esport i l’accés d’aquest per a tothom.

El Club Vaixell és un centre d’oci i lleure de Tarragona format per persones amb discapacitat psíquica. Està format per més de 100 participants i d’una cinquantena de monitors voluntaris. Tots junts duen a terme un programa d’activitats molt complet on s’hi troben la pràctica d’esport, el reforç escolar, ioga, aeròbic, teatre, entre moltes altres.

Després de passar una genial estona amb els nois i noies del Club Vaixell, els jugadors van dur a terme la seva sessió d’entrenament de les 19.30 fins a les 21.15. Per la resta de dies les sessions d’entrenament són les següents: dimecres 16:30, dijous 19:30, divendres 18:30 i dissabte partit contra Araberri a les 19:00 al Serrallo.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.