ENGLISH TARRAGONA, UN ANY MÉS AL COSTAT DEL CBT

Base Sense comentaris a ENGLISH TARRAGONA, UN ANY MÉS AL COSTAT DEL CBT 51

L’acadèmia d’anglès English Tarragona ha renovat una temporada més el seu compromís amb el Club Bàsquet Tarragona, mitjançant el patrocini de l’infantil masculí A, equip que competeix a Preferent, la màxima competició a nivell català. L’IMA se seguirà denominant, aquesta temporada, CBT English Tarragona, a més de lluir el logo de l’acadèmia a la samarreta de joc.

Després dels bon resultats obtinguts per l’equip la temporada passada, l’empresa vol seguir apostant pel foment de l’esport entre els més joves com a eix sobre el que basar una vida saludable.

A l’acte simbòlic de renovació hi ha assistit l’infantil masculí A al complet, els directors de l’acadèmia English Tarragona, Andrew Dobbin i Gareth Milne, i els jugadors de l’Ibersol CBT, Pape Mbaye i David Fernández.

L’acadèmia English Tarragona, amb un gran recorregut durant els darrers anys, disposa de dos centres a la demarcació, un ubicat al carrer Pin i Soler 1o de Tarragona i el segon a l’avinguda Pintor Marià Fortuny 2 de La Pobla de Mafumet. English Tarragona ofereix classes individuals i de grup, per a nens i adults de tots els nivells, amb grups d’entre 6 i 8 estudiants.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.