GREGORIO CORNEJO SL, UN ANY MÉS AMB EL CBT

Base Sense comentaris a GREGORIO CORNEJO SL, UN ANY MÉS AMB EL CBT 59

L’empresa tarragonina renova el seu compromís amb el Club Bàsquet Tarragona després que l’any passat es convertís en el patrocinador oficial d’un dels equips de l’entitat, el mini femení. Aquest any, el CBT Cornejo abandona la seva etapa a l’Escola del CBT i competeix en categoria preinfantil femení.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, ha agarït la implicació de Gregorio Cornejo, SL. “Per a nosaltres és molt important que les empreses de la ciutat i del territori s’involucrin amb l’esport i col·laborin a fer crèixer el club. Estem convençuts que aquest és el camí per seguir avançant”, reconeix.

Per la seva banda, l’administrador únic de l’empresa, Gregorio Cornejo, s’ha mostrat “orgullós de poder col·laborar amb el club i amb el foment de l’esport. Desitgem tots els èxits aquesta temporada a l’equip que patrocinem”.

L’acte de renovació ha tingut lloc al Pavelló del Serrallo, i ha comptat amb la presència de l’administrador únic de l’empresa, Gregorio Cornejo, el president del CBT, Jacint Rodríguez, i el preinfantil femení A al complet.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.