LES CARMELITES REBEN INVITACIONS PEL PARTIT

LEB Plata, Social Sense comentaris a LES CARMELITES REBEN INVITACIONS PEL PARTIT 346

A cada partit es convidaran a diferents centres escolars perquè gaudeixin del bàsquet de la ciutat

Aquest dissabte els nens i nenes de l’escola Carmelites podran venir a veure el partit del CBT contra Araberri de forma gratuïta. Aquesta tarda jugadors i equip tècnic del club han fet entrega de les invitacions proporcionades per Caixabank perquè els joves puguin gaudir de l’esport de la ciutat.

En el marc d’un acord de col·laboració entre el Club Bàsquet Tarragona i Caixabank, a cada partit es convidaran a diferents centres escolars perquè acompanyin amb ànims, crits i força el CBT. Els centres escolars que ho desitgin podran sol·licitar les invitacions mitjançant un formulari que estarà disponible a la web del CBT (www.cbtarragona.cat).

Els col·legis que rebran les invitacions proporcionades pel partit d’aquest dissabte són: Lestonnac, MDD Carme, El Carme, Salle Torreforta, El Serrallo, Portalada (Altafulla), Escola Els Palleresos, Sant Pau, Cesar August, Escola CBT i Arrabassada

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.