L’HORA DE LA VERITAT

LEB Plata Sense comentaris a L’HORA DE LA VERITAT 89

A l’Ibersol CBT li queden tres jornades decisives per aclarir el seu futur a la LEB Plata. Berni Álvarez i tots els jugadors tenen clar que lluiten per evitar el descens directe i també el play out, situació en la que l’equip està actualment. Per aquest motiu, els tarragonins treballen per superar els problemes físics que arrosseguen Dani Fernández i David Ndiaye, que encara no han pogut entrenar amb el grup aquesta setmana. Manu Vázquez no podrà estar a disposició del tècnic per al partit de diumenge contra Basket Navarra al Serrallo.

“En aquesta recta final ens estan condicionant els problemes físics, no ens n’acabem d’ensortir”, explica Berni. Un factor clau i a tenir en compte contra un equip precisament dur, amb una combinació perfecta de jugadors joves i veterans. “Adrián García i Seoane són els clars exemples de la unió de veterania i joventut, i ho complementen amb un bon tirador com Artiles i un interior poderós com Smith. Veurem si estan Lepichev i Narros”, finalitza. L’Ibersol CBT es va emportar la victòria de Pamplona demostrant molta serietat defensiva, camí a seguir per repetir el mateix resultat al Serrallo.

L’Ibersol CBT – Basket Navarra correspon a la jornada 24 de la LEB Plata Est i es jugarà al Pavelló del Serrallo el diumenge 4 a les 19h. Es podrà seguir en directe per Tarragona Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona, i a canalfeb.tv.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.