NEIX L’ESCOLA CBT-VOPAK TERQUIMSA

LEB Plata Sense comentaris a NEIX L’ESCOLA CBT-VOPAK TERQUIMSA 140

Vopak Terquimsa es converteix en un soci clau del CBT

Vopak Terquimsa i el Club Bàsquet Tarragona uneixen els seus camins. L’entitat blava comptarà amb el suport de la companyia per continuar desenvolupant el seu treball amb els més petits. Vopak Terquimsa es converteix en patrocinador de l’escola del club, fet que garanteix que el club pugui seguir oferint l’oportunitat de gaudir del bàsquet a centenars de jugadors i jugadores del territori.

La voluntat del Club Bàsquet Tarragona és la de treballar el bàsquet entre els més petits i promocionar un model de vida saludable, dins d’un marc de valors esportius per als nens i nenes que conformen el planter del conjunt tarragoní. Idèntica voluntat, la d’aconseguir aquest benestar social, és la que persegueix Vopak Terquimsa amb el seu treball diari en el territori.

Aleix Boada, director general del Club Bàsquet Tarragona, ha fet una valoració molt positiva d’aquest acord de col·laboració entre les dues entitats. “Per a nosaltres és un orgull poder comptar amb una empresa número 1 com Vopak Terquimsa. És una companyia molt vinculada al territori i estem molt contents que col·labori amb nosaltres”. En aquest mateix sentit, el director general blau s’ha mostrat agraït un cop assolit aquest acord “estem molt agraïts que una empresa tan reconeguda com Vopak Terquimsa aposti per nosaltres, per l’entitat és molt important comptar amb ells per seguir treballant el dia a dia” ha comentat Aleix Boada. Per la seva part Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, ha subratllat que ‘‘col·laborar amb l’esport base, en el creixement dels joves va lligat als nostres valors com a companyia. Fer equip, fer Tarragona i anar de la mà amb l’escola del CBT és sumar la nostra ajuda al desenvolupament dels jugadors i jugadores del club, un fet que ens enorgulleix’’.

Vopak Terquimsa és una companyia referent del sector logístic, dedicada a la recepció, emmagatzematge i expedició de productes líquids a doll. L’empresa, que té ubicada la seva seu central a Tarragona, compta amb terminals al port de Barcelona i Tarragona, una situació estratègica que els hi permet ser la porta d’entrada al Sud d’Europa i el Nord d’Àfrica. Vopak Terquimsa és una de les empreses líders al mediterrani occidental gràcies a la seva localització a la zona industrial més important del Sud d’Europa.

L’excel·lència en els seus serveis ha sigut una de les seves línies d’actuació durant tots els anys d’experiència, Vopak Terquimsa ha treballat amb els socis més importants del sector i ha rebut diversos guardons gràcies al seu servei. A més, l’empresa ja fa anys que treballa sempre amb el màxim respecte pel medi ambient, en aquest sentit, Vopak Terquimsa compta amb protocols d’actuació avalats per les normatives europees més modernes.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.