PERFECCIONAMENT

LEB Plata Sense comentaris a PERFECCIONAMENT 52

L’ Ibersol CBT  afronta aquest cap de setmana la tercera jornada Lliga Catalana EBA, un partit per seguir en la construcció de l’equip tant a nivell físic com tècnic i tàctic de cara a l’inici de la competició de lliga regular.

“Aquests partits ens serveixen per corregir errades i anar perfeccionant el que volem a la pista. Anem progressant cada setmana. Hem de millorar sobretot en defensa i a partir d’aquí anar construïnt el nostre atac”, comenta l’entrenador tarragoní.

Pel que fa al rival, el CB Valls “És un equip que cada any ha anat millorant la seva plantilla. Serà un rival dur, amb molta ambició i motivació. El seu joc interior és molt potent sobretot al rebot, i també haurem de tenir especial atenció al Oriol Besora que és determinant en el joc exterior.”, explica sobre el CB Valls.

El CB Valls – Ibersol CBT correspon a la tercera jornada de la Lliga Catalana EBA  i es jugarà al Pavelló Joana Ballart el dissabte 18 a les 19h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.