REFORÇ EXTERIOR PER L’IBERSOL CBT

LEB Plata Sense comentaris a REFORÇ EXTERIOR PER L’IBERSOL CBT 276

Yoeri Hoexum, jugador holandés de 22 anys (5/2/1999) és la nova incorporació de l’Ibersol CBT. El jugador, d’1,88m i que pot desenvolupar les funcions d’escolta i base, arriba procedent dels Almere Sailors de la lliga holandesa.

Hoexum ve a reforçar la línia exterior de l’equip blau, es tracta d’un jugador amb amenaça exterior i que pot ajudar en les funcions de direcció de l’equip. A més, també es tracta d’un bon generador amb pilota i amb capacitat per complementar-se amb la resta d’exteriors que conformaran l’equip.

“Jugador jove que ha mostrat moltes ganes de venir i amb moltes ganes de millorar. De ben segur que es complementarà molt bé amb els seus companys i serà una arma exterior important dins l’equip” afirma Berni Álvarez.

D’aquesta manera Yoeri Hoexum es converteix en el sisé home confirmat del primer equip, que comença la pretemporada aquesta setmana i que ho farà comptant amb els joves jugadors del segon equip i de la base del club.

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.