SALVA MALDONADO REALITZA UN CLÍNIC SOBRE CONTRAATAC I JOC RÀPID

Social Sense comentaris a SALVA MALDONADO REALITZA UN CLÍNIC SOBRE CONTRAATAC I JOC RÀPID 65

La representació territorial de la Federació Catalana de Bàsquet i el Club Bàsquet Tarragona han organitzat aquesta tarda el II Clínic Tarragona: Memorial Jesús San José al Pavelló del Serrallo. L’ex entrenador del CBT Salva Maldonado ha estat el ponent d’aquesta segona edició, que ha tractat sobre el contraatac i el joc ràpid.

Et tècnic, ara responsable de l’àrea de seleccions catalanes de formació de la Federació Catalana de Bàsquet, ha parlat sobre una faceta en concret del joc, el contraatac i el joc ràpid, “per aportar el meu granet de sorra a la formació i intentar fer reflexionar els entrenadors amb les meves idees sobre el bàsquet i compartir-les”, ha destacat.

El clínic ha estat obert a tots els clubs i entitats de la ciutat, i a la vegada ha servit per a que Maldonado tornés “a casa, d’on guardo molt bons records en el que va ser una bona etapa de la meva carrera”, ha finalitzat.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.