ÚLTIM TEST ABANS DE LA LLIGA CATALANA

LEB Plata Sense comentaris a ÚLTIM TEST ABANS DE LA LLIGA CATALANA 129

Últim partit de amistós de pretemporada abans de la Lliga Catalana de dissabte. Ahir a la nit, l’Ibersol CBT va jugar al Pavelló Joan Sirolla contra el Bàsquet Reus Ploms, equip de Copa Catalunya. Va ser un partit amb dues cares molt diferenciades, la primera part va estar marcada per la poca intensitat i efectivitat dels blaus, mentres que a la segona la intensitat va pujar, l’encert també i això va permetre agafar una renda important al final del temps reglamentari (42-71).

L’Ibersol CBT va sortir a pista molt tou als instants inicials, poc ritme de partit amb una intensitat baixa. Aquest fet donava aire al Reus Ploms durant els primers vint minuts, que veia que podia competir el partit als tarragonins. La intensitat seguia sense ser la correcta i això feia que l’encert no arribés de manera que s’arribava al descans amb un tempteig molt baix 24-32. Els parcials d’ambdós quarts van ser calcats (12-16).

Tal i com va passar en el partit contra el CB Mollet, els jugadors de Berni Álvarez van sortir del descans molt més endollats amb una actitud molt diferent, que va permetre trobar encert en els ràpids contraatacs fonamentants en una bona defensa gràcies a una millor comunicació, així doncs l’equip blau deixava als de Reus en només 9 punts en el tercer període que deixava un 33-53 en el marcador.

L’últim quart no va fer més refermar el que havia succeït en el darrer període, la instensitat havia pujat i l’encert també. El Reus Ploms es trobava molt incómode i la renda en el marcador va seguir pujant fins arribar al 42-71 final.

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.