VOLVO DISELAUTO TARRACO, PATROCINADOR PRINCIPAL DEL SÈNIOR FEMENÍ

Base Sense comentaris a VOLVO DISELAUTO TARRACO, PATROCINADOR PRINCIPAL DEL SÈNIOR FEMENÍ 67

Volvo Diselauto Tarraco fa un pas endavant en la seva vinculació amb el Club Bàsquet Tarragona i es converteix en el patrocinador principal del primer equip femení del club. Arran de l’acord, el SFA passa a denominar-se Volvo Diselauto Tarraco CBT i incorpora el logotip de l’empresa a les samarretes de joc.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, ha destacat “la gran involucració de Volvo Diselauto Tarraco amb el CBT. Comptar amb ells és un luxe, i ens omple d’alegria que la seva motivació i implicació amb nosaltres augmenti”.

Per la seva banda, Fèlix Nicolàs, gerent de Volvo Diselauto Tarraco, explica que “aquest any hem volgut donar un pas més en la col·laboració amb el CBT i recolzar l’equip femení ha sigut una molt bona elecció”.

L’acte ha comptat amb la presència del president del CBT, Jacint Rodríguez, el gerent de Volvo Diselauto Tarraco, Fèlix Nicolàs, i el primer equip, encapçalat pel seu entrenador, Héctor Marín.

Volvo Diselauto Tarraco dóna el seu suport a l’entitat des de fa cinc anys, i aquesta temporada ha volgut implicar-se encara més amb el club, apostant també pel bàsquet femení.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.