EL CBT ES BOLCA AMB LA CAMPANYA #JOEMQUEDOACASA

Social Sense comentaris a EL CBT ES BOLCA AMB LA CAMPANYA #JOEMQUEDOACASA 57

El Club Bàsquet Tarragona, totalment sensibilitzat amb la situació d’alarma que viu el país per la propagació del virus COVID-19, s’ha bolcat a les xarxes socials amb la campanya #Joemquedoacasa, per conscienciar sobre la necessitat de mantenir una actitud respectuosa per fer front a l’emergència sanitària i que, aquesta, passi l’abans possible.

Els integrants del club, des de casa i actuant d’una manera responsable i en solidaritat envers el personal sanitari que lluita per poder deixar enrere la pandèmia, han compartit fotos i vídeos mostrant el seu dia a dia als seus domicilis, i molts d’ells ensenyant també les seves rutines d’entrenament. D’aquesta manera, des dels jugadors més petits de l’Escola CBT Vopak Terquimsa fins als primers equips masculí i femení, Ibersol CBT i Volvo Diselauto Tarraco CBT, s’han compartit en pocs dies fins a una cinquantena d’imatges amb les etiquetes #Joemquedoacasa i #CBTacasa.

Els jugadors, entrenadors i tots els que formen la família del CBT seguiran mostrant la seva solidaritat i responsabilitat quedant-se a casa per tornar quant abans millor a la normalitat, a les pistes de bàsquet.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.