GERARD SANTIAGO, TRES SETMANES DE BAIXA

LEB Plata Sense comentaris a GERARD SANTIAGO, TRES SETMANES DE BAIXA 136

Amb la ressonància realitzada ahir dimecres es confirma el diagnòstic, equinç de grau 2-3 al lligament colateral a l’articulació metacarpo-falàngica de la mà dreta

El jugador Gerard Santiago va patir dilluns a l’entrenament una contusió a l’articulació metacarpo-falàngica del primer dit de la mà dreta. Dimarts, el metge del club li va practicar una exploració física i una radiologia. Davant la sospita d’una lesió de lligaments es va sol·licitar una RMN (ressonància magnètica) per obtenir millors imatges de l’interior del cos, que es va realitzar ahir dimecres.

Amb el resultat d’aquesta prova es confirma el diagnòstic, Santiago té un esquinç de grau 2-3 de lligament colateral radial a l’articulació metacarpo-falàngica de la mà dreta. Com a conseqüència, s’ha d’immobilitzar durant tres setmanes i durant aquest període de temps no pot jugar. Gerard Santiago ja va patir una lesió en aquesta mateixa articulació que el va fer estar fora de la pista unes setmanes, en aquell cas però, afectava a l’ós.

Gerard Santiago es perdrà, per tant, els següents partits: Marín Peixegalego – CBT (28/03), CBT – Canarias Basket Academy (4/04), Xuven Cambados – CBT (11/04) i CBT – Caceres Patrimonio de la Humanidad (18/04).

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.