ORION OUTERBRIDGE PRIMER REFORÇ DE L’ IBERSOL CBT

LEB Plata Sense comentaris a ORION OUTERBRIDGE PRIMER REFORÇ DE L’ IBERSOL CBT 114

Primer fitxatge de l’Ibersol CBT. L’aler pivot Orion Outerbridge es converteix en el nou reforç interior del conjunt tarragoní.

Nascut a Boston (1988, 206 cm), el jugador arriba després de superar una lesió amb les energies renovades i moltes ganes de fer un bon paper i ajudar l’equip. “Estic molt content de tornar, a Tarragona vaig estar molt a gust. Els entrenadors, l’afició, la ciutat, tothom em van acollir molt bé” afirma Outerbridge.

Orion, és un jugador atlètic i de forta constitució, amb grans recursos ofensius i capacitat rebotejadora. Aquesta serà una nova etapa al club, cal recordar que Orion ja va formar part del CBT en la temporada 2015-16 a LEB Plata, on de mitjana en la temporada va fer 17,7 punts 6,8 rebots 1,1 taps en 29 minuts. Aquella temporada va ser escollit en el tercer millor cinc inicial de la LEB Plata i també en el millor cinc inicial de jugadors estrangers.

Primera peça del primer equip del club, que properament anirà agafant forma.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.