LA PRETEMPORADA DE L’IBERSOL CBT A PUNT

LEB Plata Sense comentaris a LA PRETEMPORADA DE L’IBERSOL CBT A PUNT 219

L’Ibersol CBT ja té la planificació de la pretemporada a punt.

La data d’inici d’aquesta nova temporada 21-22 a Lliga EBA començarà el dimecres dia 25 d’agost (pretemporada), en la que participaran tots els integrants de l’equip i joves jugadors del segon equip, seguint la filosofia del club de seguir formant joves jugadors de la base.

No serà fins la setmana següent, el dia 5 de setembre que l’Ibersol jugarà el seu primer partit contra el CB Mollet, que recentment va aconseguir l’ascens a LEB Plata (horari i lloc per determinar). Aquest partit servirà de preparació pel partit del dia 11 de setembre contra el CB Salou de Lliga Catalana. La setmana següent el primer equip es trobarà al CB Valls, en partit de Lliga Catalana, també.

Durant el transcurs de les setmanes i abans de començar la competició d’EBA no es descarta seguir sumant hores de pista en joc real, és a dir, jugar diversos amistosos.

Properament seguirà formant-se l’equip i staff tècnic, després de l’anunci d’Orion Outerbridge com a primer fitxatge de la nova temporada.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.